Cablu Lightning pentru iPhone QC3.0 din nailon împletit - Aur Expand

Cablu Lightning pentru iPhone QC3.0 din nailon împletit - Aur

Nou

Încărcați și sincronizați datele Cablu Lightning cu 8 pini pentru smartphone-uri și iPad-uri Apple iPhone cu conectori Lightning cu 8 pini. Material textil împletit de nailon de calitate premium și întărit cu vârfuri de conector metalice adăugate de scut. Acest cablu de încărcare Lightning poate rezista chiar și celor mai solicitante rutine grele.

  •  Cablu nailon impletit
  •  Încărcare și sincronizare
  •  Fără încurcături, Lightning 8 pini

Mai multe detalii

26,9 lei

Note 4.85 

Disponibil - poimâine la tine

Livrare 15 lei oriunde in Romania >> 

Plata la livrare >> 

Returin 30 de zile >> 

Transport gratuit de la 100 lei  >>

Sameday easybox

icon-sameday.png

Sameday Courier

CERTIFICARI

Rămâneți conectat cu cablul nostru Lightning cu 8 pini, conceput pentru smartphone-urile și iPad-urile Apple iPhone. Acest cablu de date de încărcare și sincronizare vine cu conectori Lightning cu 8 pini și este fabricat din material textil împletit de nailon de înaltă calitate, întărit cu vârfuri de conector metalice adăugate de scut pentru o durabilitate sporită.

Datorită designului său fără încurcături, acest cablu este ideal pentru rutine grele și utilizarea de zi cu zi. Cablul din nailon împletit este robust și de lungă durată, în timp ce vârfurile conectorului metalic asigură o conexiune sigură și stabilă.

Alegeți cablul nostru Lightning cu 8 pini pentru o experiență de încărcare fiabilă și elegantă. Cu capacitatea de a rezista chiar și la cele mai solicitante scenarii de utilizare, acest cablu este accesoriul perfect pentru dispozitivele dumneavoastră Apple.