Cablu Lightning pentru iPhone QC3.0 din nailon împletit - Argint Expand

Cablu Lightning pentru iPhone QC3.0 din nailon împletit - Argint

Nou

Încărcați și sincronizați datele Cablu Lightning cu 8 pini pentru smartphone-uri și iPad-uri Apple iPhone cu conectori Lightning cu 8 pini. Material textil împletit de nailon de calitate premium și întărit cu vârfuri de conector metalice adăugate de scut. Acest cablu de încărcare Lightning poate rezista chiar și celor mai solicitante rutine grele.

  •  Cablu nailon impletit
  •  Încărcare și sincronizare
  •  Fără încurcături, Lightning 8 pini

Mai multe detalii

26,9 lei

Note 4.85 

Disponibil - poimâine la tine

Livrare 15 lei oriunde in Romania >> 

Plata la livrare >> 

Returin 30 de zile >> 

Transport gratuit de la 100 lei  >>

Sameday easybox

icon-sameday.png

Sameday Courier

CERTIFICARI

Experimentați încărcarea și sincronizarea fiabile pentru smartphone-urile și iPad-urile

Apple iPhone cu cablul Lightning cu 8 pini de la marca noastră. Fabricat cu material textil din nailon împletit de calitate premium, acest cablu este întărit cu vârfuri de conector metalice adăugate de scut pentru a asigura durabilitate și longevitate.

Cu un design fără încurcături și conectori Lightning cu 8 pini, acest cablu este perfect pentru rutine grele și utilizare regulată. Cablul din nailon împletit oferă un design robust și de lungă durată, care rezistă la încurcare, în timp ce vârfurile conectorului metalic garantează o conexiune stabilă și sigură.

Alegeți cablul nostru Lightning cu 8 pini pentru o experiență de încărcare superioară, care combină funcționalitatea cu stilul. Puteți avea încredere în acest cablu pentru a rezista chiar și la cele mai solicitante scenarii de utilizare.