Cablu Lightning pentru iPhone, QC3.0 din nailon împletit - Roșu Expand

Cablu Lightning pentru iPhone QC3.0 din nailon împletit - Roșu

Nou

Încărcați și sincronizați datele Cablu Lightning cu 8 pini pentru smartphone-uri și iPad-uri Apple iPhone cu conectori Lightning cu 8 pini. Material textil împletit de nailon de calitate premium și întărit cu vârfuri de conector metalice adăugate de scut. Acest cablu de încărcare Lightning poate rezista chiar și celor mai solicitante rutine grele.

  •      Cablu nailon impletit
  •      Încărcare și sincronizare
  •      Fără încurcături, Lightning 8 pini

Mai multe detalii

26,9 lei

Note 4.85 

Disponibil - poimâine la tine

Livrare 15 lei oriunde in Romania >> 

Plata la livrare >> 

Returin 30 de zile >> 

Transport gratuit de la 100 lei  >>

Sameday easybox

icon-sameday.png

Sameday Courier

CERTIFICARI

Căutați un cablu Lightning cu 8 pini de încărcare și sincronizare de încredere pentru dispozitivele Apple iPhone și iPad? Nu căutați mai departe decât cablul nostru împletit din nailon de calitate premium, întărit cu vârfuri de conector metalice adăugate de scut.

Conceput pentru a rezista chiar și celor mai solicitante rutine grele, acest cablu de încărcare Lightning are un design din nailon împletit robust și fără încurcături. În plus, cu conectorii săi Lightning cu 8 pini, puteți avea încredere în el pentru a oferi o conexiune sigură și stabilă.

Experimentați încărcarea și sincronizarea fără probleme cu cablul nostru Lightning cu 8 pini. Construcția sa durabilă și designul fără încurcături îl fac accesoriul perfect pentru utilizarea de zi cu zi, indiferent dacă ești acasă, la birou sau în deplasare.