Cablu de date si incarcare rapida Type-C USB-C QC3.0 - Aur Expand

Cablu de date si incarcare rapida Type-C USB-C QC3.0 - Aur

Nou

Încărcare rapidă și sincronizare a datelor Cablu Typ-C, USB-C pentru smartphone-uri și tablete cu conectori Typ-c. Material textil împletit de nailon de calitate premium și întărit cu vârfuri de conector metalice adăugate de scut. Acest cablu de încărcare USB-C poate rezista chiar și celor mai solicitante rutine grele.

  •      QuickCharge 3.0
  •      Nailon împletit
  •      Încărcare și sincronizare rapidă
  •      Fără încurcături, Typ-C

Mai multe detalii

26,9 lei

Note 4.85 

Disponibil - poimâine la tine

Livrare 15 lei oriunde in Romania >> 

Plata la livrare >> 

Returin 30 de zile >> 

Transport gratuit de la 100 lei  >>

Sameday easybox

icon-sameday.png

Sameday Courier

CERTIFICARI

Rămâneți conectat cu cablul nostru Typ-C, USB-C, care permite încărcarea și sincronizarea rapidă a smartphone-urilor și tabletelor cu conectori Typ-C. Acest cablu de încărcare USB-C are o construcție textilă împletită de nailon de calitate premium, întărită cu vârfuri de conector metalice adăugate de scut pentru a rezista celor mai solicitante rutine grele.

Cu tehnologia QuickCharge 3.0, acest cablu asigură încărcarea rapidă a dispozitivelor dumneavoastră. Designul său din nailon împletit nu se încurcă și asigură o construcție durabilă și de lungă durată, în timp ce vârfurile conectorului metalic asigură o conexiune sigură și stabilă.

Experimentați încărcarea și sincronizarea rapidă și fiabilă cu cablul nostru Typ-C, USB-C. Designul său durabil și fără încurcături îl face accesoriul perfect pentru utilizarea de zi cu zi, indiferent dacă ești acasă, la birou sau în deplasare.