iPhone 14 Pro Folie Sticla Full Cover Premium - Negru Expand

iPhone 14 Pro Folie Sticla Full Cover Premium - Negru

Nou

Protector de ecran premium din sticla securizata 5D. Fabricat în întregime din sticlă, oferind protecție completă Edge to Edge. Adezivul este pe toată suprafața, oferind claritate și precizie ecranului tactil. Protejează ecranul de murdărie, praf și zgârieturi. Sensibil 3D Touch și Face ID. Protectie maxima pentru telefonul tau.

  • Protecție de la margine la margine
  • Lipici complet 5D
  • Membrana antiexplozie
  • Pentru Apple iPhone 14 Pro

Mai multe detalii

39,0 lei

Note 4.85 

Disponibil - poimâine la tine

Livrare 15 lei oriunde in Romania >> 

Plata la livrare >> 

Returin 30 de zile >> 

Transport gratuit de la 100 lei  >>

Sameday easybox

icon-sameday.png

Sameday Courier

CERTIFICARI

Sticla călită pentru ecranul telefonului iPhone Full Glue.

Este o protecție a ecranului de înaltă calitate pentru dispozitivul dvs. Sticla securizata este realizata din materiale de cea mai inalta calitate care ofera o rezistenta extrem de mare la impact, zgarieturi si fisuri.

Datorită utilizării tehnologiei Full Glue, sticla securizată aderă perfect la ecranul smartphone-ului tău, ceea ce asigură o protecție deplină împotriva prafului și murdăriei. În plus, această tehnologie previne formarea de bule de aer sub sticlă, ceea ce permite o aplicare precisă și ușoară.

Ecranul telefonului Full Glue din sticlă securizată are și o acoperire oleofobă care reduce eficient amprentele digitale și murdăria, ceea ce la rândul său îmbunătățește calitatea imaginii și utilizarea telefonului.

Acest produs este ușor de instalat și nu afectează funcționalitatea dispozitivului. Toate elementele ecranului, cum ar fi atingerea și culorile, rămân neschimbate. Sticla călită Full Glue este, de asemenea, ultra-subțire, ceea ce înseamnă că nu provoacă probleme cu utilizarea telefonului.

Concluzia este ca sticla securizata pentru ecranul telefonului este solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa isi protejeze telefonul, oferindu-i protectie maxima, fara a afecta functionalitatea.