Xiaomi Mi Note 10 Pro Folie Sticla Full Cover Premium - Negru Expand

Xiaomi Mi Note 10 Pro Folie Sticla Full Cover Premium - Negru

Nou

Protector de ecran premium din sticla securizata 5D. Fabricat în întregime din sticlă, oferind protecție completă Edge to Edge. Adezivul este pe toată suprafața, oferind claritate și precizie ecranului tactil. Protejează ecranul de murdărie, praf și zgârieturi. Sensibil 3D Touch și Face ID. Protectie maxima pentru telefonul tau.

  • Protecție de la margine la margine
  • Lipici complet 5D
  • Membrana antiexplozie
  • Pentru Xiaomi Mi Note 10 Pro

Mai multe detalii

40,0 lei

Note 4.85 

Disponibil - poimâine la tine

Livrare 15 lei oriunde in Romania >> 

Plata la livrare >> 

Returin 30 de zile >> 

Transport gratuit de la 100 lei  >>

Sameday easybox

icon-sameday.png

Sameday Courier

CERTIFICARI

Xiaomi Sticla securizata pentru ecranul telefonului Full GLue .

Este un produs care va oferi dispozitivului dumneavoastra protectie impotriva deteriorarii si fisurilor. Sticla securizata este realizata din materiale de cea mai inalta calitate, ceea ce garanteaza durabilitate si rezistenta la impact.

Produsul este foarte ușor de instalat și nu afectează funcționalitatea telefonului. Sticla securizată are un strat special care reduce eficient amprentele digitale și murdăria, ceea ce îmbunătățește calitatea imaginii și confortul de utilizare.

Sticla securizata de pe ecranul telefonului Xiaomi este si ea ultra-subtire, ceea ce nu pune probleme cu utilizarea telefonului. Produsul este disponibil în diverse variante care îi permit să fie adaptat la nevoile individuale ale utilizatorului.

Concluzia este că sticla securizată pentru ecranul telefonului Xiaomi este un produs care vă va proteja dispozitivul și îi va prelungi durata de viață. Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate și a celor mai noi tehnologii, sticla călită este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să aibă grijă de dispozitivul lor și să se bucure de funcționalitatea acestuia fără teama de deteriorare.