Samsung Galaxy S9 Tempered Glass 5D Full Cover - Black Expand

Samsung Galaxy S9 Sticlă Temperată 5D Full Cover - Negru

Nou

Protector de ecran premium din sticla securizata 5D. Fabricat în întregime din sticlă, oferind protecție completă Edge to Edge. Adezivul este pe toată suprafața, oferind claritate și precizie ecranului tactil. Protejează ecranul de murdărie, praf și zgârieturi. Sensibil 3D Touch și Face ID. Protectie maxima pentru telefonul tau.

  • Protecție de la margine la margine
  • Lipici complet 5D
  • Membrana antiexplozie
  • Pentru Samsung Galaxy S9

Mai multe detalii

39,9 lei

Note 4.85 

Disponibil - poimâine la tine

Livrare 15 lei oriunde in Romania >> 

Plata la livrare >> 

Returin 30 de zile >> 

Transport gratuit de la 100 lei  >>

Sameday easybox

icon-sameday.png

Sameday Courier

CERTIFICARI

Samsung Galaxy Sticla securizata pentru ecranul Full Glue.

Este un produs care va oferi dispozitivului dumneavoastra protectie maxima impotriva zgarieturilor, fisurilor si impacturilor. Sticla securizata este realizata din materiale de cea mai inalta calitate, ceea ce asigura durabilitate si rezistenta la deteriorare.

Produsul este foarte ușor de instalat și, în același timp, nu afectează funcționalitatea dispozitivului. Sticla securizata are un strat special care reduce amprentele digitale si murdaria, ceea ce imbunatateste calitatea imaginii si confortul utilizarii telefonului.

Sticla securizată pentru ecranul Samsung Galaxy este, de asemenea, ultra-subțire, ceea ce face ușoară utilizarea dispozitivului. In plus, sticla securizata este disponibila in diverse variante care se vor adapta nevoilor individuale ale utilizatorului.

Concluzia este ca sticla securizata pentru ecranul telefonului Samsung Galaxy este un produs de incredere care va oferi protectie maxima dispozitivului dumneavoastra, fara a afecta functionalitatea acestuia. Datorită utilizării celor mai noi tehnologii și materialelor de înaltă calitate, sticla călită este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să aibă grijă de telefonul lor și să-i prelungească durata de viață.